Ring 2061 1294 og få hjælp nu

Fra leder af fritids- og ungdomsklub:


Med ærlighed kommer man længst, men når det kræver at være ærlig over for dig selv, blegner objektiviteten i undskyldninger, bebrejdelser og manglende selvindsigt. Lene Marie fik stoppet en løssluppen hest, ikke bare for en stressramt medarbejder, men for en hel personalegruppe og ikke mindst os i ledelsen.


Da jeg i slutningen af 2013 kontaktede Lene Marie, havde jeg ikke forestillet mig, at hendes arbejde med en stressramt medarbejder, kunne afhjælpe udfordringer jeg selv oplevede i mit arbejdsliv. Jeg kæmpede med en medarbejdergruppe, som grundet øget arbejdspres, fokuserede mere på egne succeser end på fælles succes. Så da Lene Marie i forlængelse af sit arbejde med den stressramte medarbejder foreslog, at vi igangsatte en proces for hele personalegruppen, satte det gang i adskillige tanker hos alle involverede. Medarbejderen blev bevist om egne udfordringer på arbejdspladsen, gruppen indså at alle bærer et ansvar og os i ledelsen fik tydeliggjort, hvor udfordringerne ligger i personalegruppen.


Det har i dag gjort, at vi har fået sat fokus på, hvilken kultur vi som ledelse ønsker og ikke mindst fået tydeliggjort, hvilke udfordringer der skaber dårlig trivsel. Men vigtigst af alt, så har vi fået en medarbejder tilbage med fornyet energi, som vil være mit pejlemærke for, hvordan stress kan vendes til en positiv udvikling.


Tak Lene Marie for din oprigtigt interesseret i at hjælpe… Din empatiske men også direkte personlighed er en fantastisk styrke, til at skabe resultater og ikke bare et ”quick fix”.

Du har gjort en forskel.


Tue Fournaise

Daglig leder

Springbrættets fritids- og ungdomsklub

Egedal kommuneKatrine  Marie Jensen • tlf.: 2061 1294 • km@stresskonsulenten.com

Copyright © Stresskonsulenten 2018