Ring 2061 1294 og få hjælp nu

Stressforebyggelse

Hvis du kan genkende flere af symptomerne på stress,  er det  ikke nødvendigvis det samme som, at du  er vedvarende stresset (den usunde form for stress).  Prøv at finde  et roligt øjeblik, hvor du kan  give dig selv tid til at  føle efter og overveje, om der er faktorer eller situationer i dit liv, som har en negativ indvirkning på dig, og hvor en målrettet  stressforebyggelse vil være på sin plads.


Opretholder du for eksempel nogle usunde relationer  med kolleger eller pårørende?  Slæber du rundt på en rygsæk fuld af uhensigtsmæssige værdier og handlemønstre med rod i din fortid? Mangler du at italesætte  for dig  vigtige ting over for dine nærmeste?


Det kan imidlertid  være rigtig  svært at få det nødvendige klare helikopterperspektiv over ens egen livssituation og derefter få den korrekte stressforebyggelse etableret på egen hånd.  Prøv at spørge i omgangskredsen, om de opfatter dig stresset eller om de kan se, at du agerer  uhensigtsmæssigt i situationer.


En stresskonsulent er trænet til at hjælpe dig med at få endevendt denne ofte meget svære opgave og få taget hul  på en tilbagevenden til  et liv, der ikke står i skyggen af  vedvarende stress.


Med stressforebyggelse kan  man komme meget langt, men korrekt stressbehandling er ofte det mest påkrævede ved akutte tilfælde.

Katrine   Marie Jensen • tlf.: 2061 1294 • km@stresskonsulenten.com

Copyright © Stresskonsulenten 2018