Ring 2061 1294 og få hjælp nu

Stressbehandling

En vedvarende stresset skal som oftest have hjælp til at få sit liv ind på rette spor igen. Stressbehandling er ikke et spørgsmål om at bide tænderne sammen og tage imod - år efter år. Kroppen har en fantastisk hukommelse, og den vil til sidst sige stop i rent selvforsvar for at overleve. Dette kan være i form af udbrændthed eller anden form for invaliderende tilstand, der kan bringe kroppen i ro. I nogle tilfælde lykkes stressbehandlingen ikke i tide, og nok et stressrelateret dødsfald kan lægges til statistikken. Ifølge Stressforeningen ligger tallet for stressrelaterede dødsfald herhjemme på op mod 1.400 om året. Det er derfor altafgørende, at der bliver iværksat stressbehandling i tide.


 

Hos Stresskonsulenten lægger jeg stor vægt på samtaleterapi, som middel til indsigt og forståelse af din egen situation. Hvis formålstjenstlig for stressbehandlingen kan samtaleterapien kombineres med fysiske behandlinger med sigte på at re-introducere den ro i kroppen og psyke, som er gået tabt. Stressbehandlingen tilrettelægges ud fra dine individuelle behov.


 

Stresskonsulenten benytter en meget intensiv terapiform, og du kan derfor forvente, at jeg stiller skarpt på netop dig og din baggrund (for eksempel din opvækst mv.). Dette sker dog altid i en ramme af forståelse og respekt for, hvordan du har det netop den dag. Tilbagemeldinger fra mine privatklienter bekræfter, at den meget personlige måde at arbejde på er yderst effektiv til at få fat i de dybereliggende årsager til stress.Mere om   stressbehandling for privatkunder

Mere om   stressbehandling i virksomheder
Katrine   Marie Jensen • tlf.: 2061 1294 • km@stresskonsulenten.com

Copyright © Stresskonsulenten 2018