For private

Ring 2061 1294 og få hjælp nu

Jeg tager mig god tid

Hos mig vil du ikke opleve, at jeg begynder kigge uroligt på uret efter 55 minutter og prøver at runde af midt i en dyb og personlig proces. Jeg mener, der skal længere tid til, hvis vi sammen skal have afdækket den dybereliggende årsag til en stresstilstand og for alvor gøre noget effektivt ved den.

 

Ud over det faktum, at jeg selv har været nede at bide i græsset med stress, hører jeg hører ofte fra mine privatklienter, at den længere sessionstid hos mig har været udslagsgivende for, at de har kunne få den nødvendige stressterapi, forståelse og indsigt i deres personlige historie. Og derved også, at vi sammen får grundigt fat om problemets egentlige rod og kan sige effektivt farvel til stressen.

 

Mine terapisessioner varer typisk 90 minutter - nogle gange længere. Det er alt efter behov. Jeg sætter en meget stor ære i at gøre tingene ordentligt.

 

Omsorg & forståelse

Jeg arbejder intensivt med mine privatklienter, og du kan derfor forvente, at jeg stiller skarpt på netop dig og din baggrund (for eksempel din opvækst mv.). Dette sker dog altid i en ramme af forståelse og respekt for, hvordan du har det netop den dag. Tilbagemelder fra mine privatklienter bekræfter mig i, at min meget personlige måde at arbejde med stressterapi er yderst effektiv til at få fat i de dybereliggende årsager til stress.

 

Du kan læse eksempler på forløb hos mig her:

En stressramt journalist fortæller

En stressramt jurist fortæller

 

Kursus: Sig fra uden skyld og skam

Mange af mine klienter er ved terapistart bange for at sige fra over for omverdenen og vise den vrede og frustration, der er ophobet inden i dem. De vender i stedet følelsen indad og risikerer derved at blive syge, hvis der ikke gribes ind.

 

Jeg tilbyder målrettede 1 og 2-dages terapikurser for grupper af op til 10 klienter, hvor vi ved en kombination af samtaleterapi og øvelser lærer at få sagt fra, udtrykt sin vrede OG samtidig have det god med det. Uden af skulle føle den ofte medfølgende følelse af skyld og skam, som rigtig mange er indkodet med fra barndommen. Uden at sige fra kan man ikke sætte grænser og forsvare sig. Det resulterer i en pleaser-adfærd, der gør os sårbare over for stress.

 

Kursustitel: "Sig fra uden skyld og skam"

Hvornår: Hold oprettes efter behov

Hvor: I klinikken på Frederiksberg

Varighed: 8 timer (1-dagskursus)

Pris: 2000 pr. person inkl. frokost

 

Tilgængelig & privat

Klinikken ligger i underetagen i en privat Frederiksberg villa (Ved Grænsen 14) tæt på Flintholm station. Der er intet venteværelse og besøg foregår privat og upåagtet. Mine privatklienter bor i overvejende grad i København og det øvrige hovedstadsområde.

 

Mere om det praktiske

 

Katrine Marie Jensen • tlf.: 2061 1294 • km@stresskonsulenten.com

Copyright © Stresskonsulenten 2018